ВОДОЛАЗЕН ЦЕНТЪР GEONET SCUBA DIVE 
BG
EN
GEONET SCUBA DIVE е водолазен център създаден с цел да популяризира и направи достъпен и безопасен водолазният спорт за всеки в зависимост от неговите нужди и предпочитания.

Навлизането на съвременните технологии в подводните дейности даде възможност на всеки да открие чудесата на подводния свят. Масово провежданите курсове по методики на различни организации и агенции обикновено са достатъчни за начало но за да бъдем уверени и да усетим пълното удовлетворение от допира ни с подводния свят често е необходимо повече.
Ние ви даваме възможност да придобиете както първоначални познания така и да ги усъвършенствате и да натрупате незаменим практически опит.
За да постигнем тези цели сме се ориентирали към работа с малки групи и индивидуално обучение. Това ни дава възможност да предадем максимално пълно теоретичните и практическите си познания на нашите курсисти, както и да отговорим максимално на техните интереси.
Условията за гмуркане в различните морета и водни басейни са колкото сходни толкова и различни. За да могат нашите курсисти да придобият опит в различни условия, както и за да видят повече и по интересни места ние провеждаме тренировъчните гмурканията на различни места. Традиционни такива са Егейско море в района на Халкидики, Йонийско море в района на Саранда, Адриатическо море в района на Дурас и Вльора както разбира се и Българското крайбрежие на Черно море.
Мобилността е нашата сила. Притежаваме специално оборудван с компресор високо проходим автомобил благодарение на което можем да пътуваме и посещаваме нови интересни места различни от комерсиалните водолазни дестинации.
В къмпинг Порто Елея на полуостров Ситония - Халкидики е нашата специално оборудвана за леководолазни дейности лодка с която имаме възможност да извършваме интересни гмуркания на места недостъпни от брега.
Възрастта не е пречка ние имаме опит в обучението както на деца така и на хора в напреднала възраст.
Самостоятелно и заедно с нашите приятели и партньори организираме водолазни сафарита до Куба, Египет, Малдивите и други популярни водолазни дестинации.
Времето и мястото за практическо провеждане на курсовете както и дестинациите за тренировъчни и развлекателни гмуркания се договарят спрямо индивидуалните интереси и възможности на нашите клиенти.

Ние сме сертифицирани да провеждаме следните курсове:
   SDI, TDI & ERDI  Facilities: Facility Courses Available:
Diver Level Courses Available At: Geonet Scuba Dive          Number: 1004221
Agency: SDI 
Advanced Adventure Diver Computer Nitrox Diver Boat Diver
Computer Diver Advanced Scuba Diver CPR1st Administrator
Junior Advanced Scuba Diver Future Buddies Program Junior Advanced Adventure Diver
Deep Diver Master Scuba Diver Night-Limited Visibility Diver
Rescue Diver Scuba Discovery SDI Junior Open Water Scuba Diver
SDI Open Water Scuba Diver Solo Diver Supervised Diver
Underwater Navigation Diver Wreck Diver Wreck Limited Penetration Diver
Agency: TDI 
Intro To Tech TDI Sidemount
Professional Level Courses Available At: Geonet Scuba Dive          Number: 1004221
Agency: SDI
Assistant Instructor Divemaster SDI
Повече за провежданото от нас обучение може да прочетете в секцията Курсове.
Geonet - A  Ltd Bulgaria, Sofia, Mladost 3, bl.313, vh.2, ap.14, +359888420381   e-mail: dive@geonet-bg.com   www: divebg.com